Головна сторінка Пошук
 
 
English language
 
Стабілізатори напруги трифазні

ТРИФАЗНІ  СТАБІЛІЗАТОРИ НАПРУГИ

 

Автоматичні регулятори напруги характеризуються:
      - Високою надійністю: в тому числі при критичних умовах експлуатації як наприклад, низькі і високі температури зовнішнього середовищя, перепади тиску. 
      - Можливістю компенсувати відхилення напруги мережі  ±25%, що особливо важливо для віддалених і специфічних споживачів, а також енергооб'єктів з проблемами електропостачання.
      - Високою точністю стабілізації напруги, що особливо важливо для керуючих і вимірювальних ланцюгів електричної мережі, освітлювального обладнання.
      - Стабілізація напруги при роботі з електроустановками  зі складними пусковими характеристиками: двигуни, кондиціонери. компресори насоси..
      - Простотою у налагоджуванні і експлуатації.

АВТОМАТИЧНІ РЕГУЛЯТОРИ НАПРУГИ MINISTAB І STEROSTAB  проводять регулювання напруги завдяки послідовному трансформаторному елементу. Статистичний прилад керування керує  автотрансформатором, який задає зовнішню напругу на послідовному трансформаторному елементі як в однофазній так і в трифазній мережі : що дозволяє тримати вихідну напругу в номінальних значеннях. На рис. 1 представлені схеми:
Однофазного регулятора М-модель 

Трифазного регулятора Т-модель, який регулює по усередненому рівню напруги (для симетричних електроспоживачів: дисбаланс навантаження   між фазами не перевищує  50% )
Трифазного регулятора Y-модель: має три незалежні керовані кола, які індивідуально регулюють кожну фазу і тому призначені для несиметричних навантажень, коли дисбаланс між фазами не перевищує 100 %.

 
Рис. 1      
  М-модель                                                  Т-модель                                                 Y-модель
   

                                  

   Діапазон типономіналів:
Розроблено більше 120 моделей потужністю від 1 кВА до 8000 кВА. На вимогу замовника  поставляються автоматичні регулятори з наступними характеристиками: ь
Однофазні напруги: 100-110-115-127-200-220-240-265 В
Трифазні напруги: 208-220-230-240-380-415-440-460-500
Версія на відкритій рамі, захист IP00
Версії по індивідуальним замовленням: з розрядниками, електронними реле, тропічне виконання, і тому подібне. 
  Точність:
Стабілізатори дозволяють залежно від типу (моделі) підтримувати точність ±0,5% до ±1,5% навіть у разі існування  в мережі вагомих спотворень напруги ( вищих гармонійних складових).
  Швидкодія:
Електронний пристрій, що управляє, забезпечує швидкодію від 11 до 50 мс\ В залежно від моделі.   

Здатність до перевантажень:
Стабілізатори працюють надійно без збоїв і пошкоджень при 10-кратних перевантаженнях (від номінального значення) протягом 20 мілісекунд, при 5-кратних перевантаженнях протягом 0,5 секунд і 2- кратних протягом 3 сек. КДД : від 96% для малопотужних моделей до 98% для потужніших.
Не критичні до коефіцієнта потужності і змін навантаження: точність і характеристики не залежать від стану навантаження, як індуктивного  так і ємнісного характеру.
Не критичні до відхилень частоти: ланцюги управління сервомотором надійно функціонують при відхиленнях частоти ±5%.
Практично не вносять спотворення форми кривої напруги:
Високоякісні матеріали і якість виконання забезпечує рівень вищих гармонік за рахунок стабілізатора на виході завжди менше 0,2% за будь-яких умов експлуатації.
Низький внутрішній імпеданс (повний опір): мають внутрішній імпеданс від 0,52 до 0,015 Ом і істотно не впливають на лінійний імпеданс (при установці у вже існуючий електричний ланцюг не вимагається ніяких нових обчислень і корекцій).
Температура зовнішнього середовища:
Надійно функціонують при температурі зовнішнього середовища до 40 градусів і одночасно за найважчих умов експлуатації: повне навантаження протягом всього часу роботи при мінімумі вхідної напруги.
Надійність: за 50 років діяльності фірма  випустила більше 230 тисяч стабілізаторів, які мають визнання у всьому світі.
Відповідність стандартам:
АВТОМАТИЧНІ РЕГУЛЯТОРИ НАПРУГИ MINISTAB і STEROSTAB відповідають стандартам по електромагнітній сумісності 89\336\ ЕЕС і подальшим змінам до них, а також стандартам по низьковольтному електроустаткуванню 73\23\ ЕЕС і подальшим змінам до них.
Докладніша технічна інформація буде надана на Вашу вимогу.


ТРИФАЗНІ СТАБІЛІЗАТОРИ T-3 380 B (3Ф+N)

MINISTAB T model

STEROSTAB T model

 

ТРИФАЗНІ СТАБІЛІЗАТОРИ Y-3 380 B (3Ф+N)

MINISTAB Y model

 

STEROSTAB Y model

 

 
 
 
 
     
Design by Delta Service