Головна сторінка Пошук
 
 
English language
 
Кондиціонери електромережі

КОНДИЦІОНЕРИ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ Ministatic та Steroguard

 

Призначення

Ministatic та Steroguard –це моделі лінійних кондиціонерів, що були спроектовані для забезпечення найвищого рівня захисту технічних споживачів приєднаних до розподільних мереж, в яких можливі раптові зміни (перепади) напруги, високочастотні шуми та імпульсні завади. Статистично, вказані явища складають більше ніж 95% електричних аномалій, які можуть бути причиною аварій та поганого керування будь-яких приладів, приєднаних до розподільних мереж.

З чого вони складаються

Стандартні моделі включають в себе чотири різні прилади, кожен з яких призначений для компенсації або послаблення конкретної електричної несправності:

- Приглушувач (обмежувач) імпульсів напруги.

- Лінійний (мережевий) фільтр.

- Ізолюючий перетворювач з високою степінню приглушення.

- Регулятор напруги.

Шкала типономіналів

Діапазон типономіналів складається з моделей, потужність яких складає від 0,5 до 830 кВА та використовують дві різні технології регулювання напруги, а саме:

а) технологію статичного перемикання для однофазних навантажень (до 8 кВА) та трифазних навантажень (до 24 кВА)

б) технологію електродинамічного регулювання через послідовний трансформатор та регульований автотрансформатор для трифазних навантажень (до 830 кВт)

Дві технології регулювання та широкий діапазон дозволяють забезпечити найбільш раціональні системи регулювання для задоволення конкретних потреб різних видів електроспоживачів.

 

TS…, TST… – серії електронних кондиціонерів електромережі Ministatic.

Вони мають специфічні конфігурації для виробів силової електроніки середньої та низької потужності, що вимагають, зокрема, високої швидкості стабілізації, такі як: пристрої процесорного та цифрового керування, робототехнічне, медичне, комп’ютерне та телекомунікаційне обладнання.

Шкала типономіналів складається зі стандартних моделей з діапазоном потужності від 0,5 до 24 кВА. Крім того, оскільки різні критерії виробництва роблять версії цих кондиціонерів дуже різноманітними, за спеціальними замовленнями кондиціонери можуть бути розроблені за технічним завданням замовника для різноманітних застосувань.

ФІЛЬТРИ RFI

Послаблюють високочастотні завади понад 300 кГц.

ІЗОЛЯЦІЙНИЙ ТРАНСФОРМАТОР

Характеризується низьким вихідним опором, нечутливістю до коефіцієнта потужності навантаження, високим загасанням і функціональною та діелектричною ізоляцією. Трансформатор теплового класу F має конфігурацію концентричної обмотки із заглибленням, що відповідає вимогам щодо опору та коефіцієнта потужності. Подвійне екранування дозволяє ослаблення синфазного сигналу вище 110 дБ до 350 кГц і ступінь ізоляції відповідно до відповідних стандартів. Шляхи витоку та зазори перевищують 7 мм. Витривала перенапруга при 50/60 Гц між первинною та вторинною обвиткамищ перевищує 3750 В. Ізоляція при імпульсній напрузі спалаху становить 8 кВ.

  ЕЛЕКТРОННИЙ РЕГУЛЯТОР НАПРУГИ

Електронний стабілізатор напруги стабілізує напругу, дозволяючи досягати за будь-яких умов навантаження ±3% точності вихідної напруги з дуже високою ефективністю без створення будь-яких електромагнітних перешкод. Його основні особливості:

       -  час відгуку менше 2 мс/вольт,

         -нечутливість до коефіцієнта потужності навантаження,

       -  знижений динамічний опір (0,5%),

        - ефективність вище 99%,

       - «квазіпікова» схема вимірювання вихідної напруги, яка дозволяє «збирати дані» за 10 мс і компенсувати вирівнювання форми хвилі, викликане нелінійними навантаженнями,

       -  шляхи витоку та зазори понад 8 мм,

- монтаж силових напівпровідників з внутрішньою ізоляцією 2500 В на ізольованих радіаторах.

Ministatic TS

Ministatic TST

ЗАХИСТ ВІД ПЕРЕНАПРУГИ (ЗА ЗАПИТОМ ДЛЯ МОДЕЛЕЙ TS…/GS ТА TSGR)

Запобіжний пристрій, який відключає навантаження, коли вихідна напруга перевищує +14% номінальної напруги більше ніж на 0,4 секунди.

ВІДПОВІДНІСТЬ СТАНДАРТАМ

Лінійні кондиціонери Ministatic відповідають вимогам найновіших стандартів електромагнітної сумісності, зокрема 2014/30/UE та 2014/35/UE.

Steroguard

 

 
 
 
 
     
Design by Delta Service